5e editie

Meet & Eat 12 maart 2016

Mee-eters (impressie van een deelnemers-duo).

Mee-eters, wie heeft er als puber niet onder geleden.? www.omaweetraad.nl adviseert om een streepje tandpasta te mengen met een theelepel zout en deze bijvoorbeeld op de neus te smeren. Bij www.meeeterverwijderen.nl staan weer heel andere adviezen.

Maar wie had gedacht dat Mee-eters prachtige mensen zijn, met wie je gezamenlijk een eetfestijn vormt! Nooit gedacht dat Mee-eters zo’n bron van inspiratie zouden kunnen zijn! Want dat is Meet&Eat in Molenhoek!

Alhoewel we pas anderhalf jaar in dit dorp aan de Maas wonen (na meer dan twintig jaar in Malden en daarvoor in Groesbeek), hebben we al driemaal mee gedaan aan dit ontmoetingsfeest!

Wat een goede formule (bedankt voor de lancering in 2013, Arthur):
– een start en afsluiting voor iedereen die meedoet, benadrukt de gezamenlijkheid.
– een drie-gangen diner, waarvan je slechts één gang zelf hoeft klaar te maken.
– twaalf (nieuwe) mensen met wie je in korte tijd mooie gesprekken kunt opbouwen.

Bedankt Erik, Edith, Annemiek, Aldert en Paul voor de goede uitwerking en organisatie van de 5e editie. Dit jaar hebben jullie zelfs geflyerd in het hele dorp! En het heeft geholpen, meerdere (19) mensen die voor het eerst meededen aan deze happening.

Wij vonden het opnieuw een heerlijke ontmoeting, en hopen dat er nog vele volgen. Hopelijk straalt het enthousiasme op de andere Molenhoekers over, zodat uiteindelijk heel Molenhoek Mee-eters heeft!

Joost&José